Frukt- och parmaskinkspett

Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 ananas - färsk
  • 1 galiamelon
  • 15 - 20 skivor parmaskinka

Gör så här

  1. Skär bort topp och botten på ananasen, därefter skalet runt om. Klyv och ta bort stocken. Skär ananasen i stora munsbitar.

  2. Klyv melonen och ta ur kärnorna. Dela igen och skär bort skalet. Skär melonen i lika stora delar som ananasen.

  3. Halvera parmaskinksskivorna på längden, 1-2 gånger beroende på hur breda de är. Frukten ska sticka ut något.

  4. Rulla en skinka runt frukbitarna och stick en pinne i varje.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!