Frukt och bär med citronkräm

Frukt och bär med citronkräm är en snabb sommardessert som lätt kan packas ner i kylväskan.
Katja Palmdahl
Foto: Annika Broman

Ingredienser

  • 1 dl lemon curd
  • 1 dl mascarponeost
  • 4 aprikoser
  • 4 mandelbiscotti
  • 250 g hallon

Gör så här

  1. Rör ihop lemoncurd och mascarpone luftigt så att röran inte blir för hård.

  2. Kärna ur och skär apriko­serna i bitar. Krossa skorporna i mindre bitar.

  3. Fördela krämen i botten på burkar. Toppa med aprikoser, hallon och krossade biscotti.

    Foto: Annika Broman

  4. Foto Annika Broman

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!