Frukt med råkräm

En enkel variant av italiensk zabaglione. Vi har friskat upp den med lime och vanilj.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g björnbär - frysta
  • 2 kiwi
  • 1 banan
  • 2 små ägg - eller 1 stort ägg
  • 0,5 dl strösocker
  • 1 tsk limeskal - rivet
  • 1 krm vaniljpulver - eller frön från 1/2 vaniljstång
  • 1 dl vispgrädde

Gör så här

  1. Skala och skär frukten i bitar. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör ner limeskal och vanilj.

  2. Vispa grädden. Blanda äggvisp och grädde. Servera till frukt och bär.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!