Frasig fruktsallad med syltad ingefära

Syltad ingefära ger krydda och sötma åt den färska frukten. Krossade kakor ger frasighet och yoghurten lenhet.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,5 ogenmelon
  • 250 g jordgubbar
  • 1 msk ingefära - hackad, syltad
  • 1 msk spad - från ingefäran
  • 4 havrekakor - krossade
  • 1 dl grekisk yoghurt

Gör så här

  1. Skär melonen i bitar, 1x1 cm. Skölj och klyfta jordgubbarna.

  2. Blanda frukten med syltad ingefära och spad.

  3. Varva frukten med yoghurt och grovkrossade kakor i glas. Servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!