Fransk sellerisallad

Låt gärna sellerisalladen mogna i kylen 2 timmar.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 400 g rotselleri
  • 0,5 dl majonnäs
  • 0,5 dl yoghurt - turkisk
  • 2 msk dijonsenap
  • 0,5 tsk salt

Gör så här

  1. Skala rotsellerin och skär den i tunna strimlor. Koka dem i lättsaltat vatten ca 3 min. Spola av med kallt vatten och låt rinna av.

  2. Blanda majonnäs, yoghurt, senap och salt. Vänd i sellerin. Låt helst stå svalt ca 2 timmar för att mogna.

    Foto: Ulrika Pousette

    Jansson, fransk sellerisallad, köttbullar, revbensspjäll, bröd och rödbetssallad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!