Fransk rädispasta med kassler

Allt om Mat

Ingredienser

  • 400 g pasta - t ex tagliatelle
  • 2 lökar - färska
  • 300 g rökt kalkonbog - skinka eller kassler
  • 25 rädisor

Dressing

  • 1,5 msk dijonsenap
  • 4 msk olja
  • 2 msk vatten
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan.

  2. Vispa ihop dressingen i en stor skål.

  3. Skiva löken tunt, även den gröna blasten. Blanda ner löken i dressingen.

  4. Skär köttet i strimlor och rädisorna i skivor. Rör ner det i dressingen.

  5. Häll av vattnet på pastan. Blanda den i skålen med övriga ingredienser.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!