Fluffig nötchoklad­

Fluffig nötchoklad är lite som fudge, underbart gott julgodis.
Petra Lindstrand
Fluffig nötchoklad­
Fluffig nötchoklad­ Foto: Charlie Drevstam

Nötchoklad

  • 150 g nötter - blandade cashew-, pistasch-, och valnötter
  • 5 vaniljfudge - (finns bland lösgodiset)
  • 3 dl minimarshmallows - (ca 75 g)
  • 200 g mörk choklad - mörk (64-70 %)

Gör så här

  1. Täck en mindre form (ca 20 x 12 cm) med plastfolie.

  2. Grovhacka nötterna. Tärna fudgen smått. Blanda nötter, fudge och marshmallows i en skål.

  3. Smält chokladen i mikro eller över ­vatten­bad.

  4. Häll den smälta chokladen över nötblandningen, rör om så att allt täcks. Häll blandningen i formen, packa tätt. Ställ att stelna i kylen ca 1 timme.

  5. Stjälp upp kakan och dela den i mindre bitar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!