Fläskfilé Scaloppini med vit balsamvinägersås

Bjud på smaskig fläskfilé med parmesan och ruccola.

DETTA INLÄGG SPONSRAS AV Bong Touch of Taste

Fläskfilé Scaloppini med vit balsamvinägersås

 

1. Putsa och skär fläskfilén i fyra bitar på snedden. Platta till bitarna med handen. Blanda mjölet med salt & peppar och vänd fläskfilébitarna i mjölet. Stek i olivolja ca 3 minuter på varje sida.

2. Häll vitt vin, Bong Touch of Taste kycklingfond och vit balsamvinäger i panna med fläskfilén och låt puttra ihop utan lock, ca 10 minuter, så fläskfilén får en innertemp på ca 62°.

3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt pastan rinna av och blanda med rucolan. Lägg upp fläskfilén på tallrikar och låt såsen koka upp i pannan.

4. Klicka i smöret och smaka av med salt & peppar och ev. mer balsamvinäger. Servera med nykokt pasta, ruccola och riven parmesan.

Recept från