Fiskgratäng med paprika

Läcker paprikafisk i ugn med ajvar relish, den mustiga ungerska paprikapurén. Här sätter den färg och smak på vår krämiga fiskgratäng.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 600 g torskfiléer - eller annan vit fast fisk
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl ajvar relish
  • 2 msk persilja - hackad
  • 1 dl ost - riven

Till servering

  • ris - kokt
  • grönsaker - kokta

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.

  2. Dela fisken i portionsbitar och salta och peppra.

  3. Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Vispa ihop grädde och ajvar relish. Häll det över fisken. Strö över persilja och ost.

  4. Gratinera i mitten av ugnen ca 20 minuter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!