Fiskgratäng med mandelpotatis

Fiskgratäng men betydligt smalare tack vare mandelpotatisen.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g mandelpotatis
  • 1 citron - rivet skal
  • 2 krm salt
  • 10 g smör
  • 300 g sejfilé
  • 2 krm salt

Tillbehör

  • 200 g broccoli

Gör så här

  1. Koka potatisarna ca 5 min. Häll bort vattnet och låt dem svalna. Skala och riv dem grovt. Blanda med rivet citronskal, salt och finfördelat smör.

  2. Värm ugnen till 200°. Dela sejfiléerna i lagom portionsbitar och lägg dem i en smord ugnssäker form. Strö på salt och fördela den rivna potatisblandningen ovanpå. Stek i ugnen ca 20 min så att potatistäcket börjar få lite färg.

  3. Servera med lättkokt broccoli och citronklyfta.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!