Fiskbullar med grönsakswok

Förutom fiskbullar i buljong som säljs på burk kan du köpa dem neutrala och frysta eller i kylförpackning.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 125 g purjolök
  • 1 paprika
  • 100 g rödkål
  • 100 g babymajs
  • 75 g sockerärter
  • 1 spansk peppar (chili) - färsk
  • 2 tsk ingefära - riven färsk
  • 1 msk olja
  • 1 msk thailändsk fisksås
  • 0,5 msk honung - flytande
  • 200 g fiskbullar

Tillbehör

  • 300 g ris - kokt

Gör så här

  1. Ansa och strimla purjolök och paprika. Strimla rödkål. Dela babymajs och sockerärter. Strimla pepparfrukten. Blanda alltsammans med ingefära.

  2. Hetta upp olja i en stor stekpanna eller en wok. Stek hela blandningen på relativt hög värme ca 3 min och vänd grönsakerna hela tiden. Smaksätt med fisksås och honung.

  3. Värm fiskbullarna antingen tillsammans med grönsaksblandningen eller i mikro. Serveras varmt. Ca 440 kcal, varav ca 12 g fett, 66 g kolhydrater, 16 g protein

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!