30 minuter
Fishcakes med broccoli och spenat – gör så här:
- Skär laxen i bitar och mixa hastigt i matberedare.
- Ansa och skiva salladslöken tunt på snedden. Blanda ner hälften av salladslöken i fiskfärsen. Tillsätt vitlök, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Rulla åtta bollar av färsen. Vänd dem i ströbrödet och platta till något.
- Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
- Ansa och skär broccolin i stora bitar. Koka i saltat vatten ca 2 min. Blanda med spenaten. Ringla över citronsaft och 1 msk olja. Krydda med 1 krm salt.
- Dressing: Blanda soja, vitlök, 2 msk olja och citronsaft.
- Stek fiskkakorna gyllenbruna i 2 msk olja. Servera med broccoli, sallad och ris. Ringla över dressingen. Servera med citron