00000

Medan potatis och lök bakas förbereds laxen. Rätten är klar på ca 15 minuter. Riktigt snabb festmat!

För 2 person(er)

Ingredienser

4 potatisar
1 rödlök
0,5 msk olivolja
1 nypa flingsalt
300 g skinn- och benfri laxfilé
50 g fetaost
0,5 msk olivolja
1 krm timjan

1. Tvätta potatisen och skala löken. Dela potatis och lök på hälften.
Häll oljan i krisppannan och gnid ut den med potatis- och lökhalvorna. Kör på krispläge ca 10 min.
2. Dela laxfilén i två delar. Skär ett snitt i var del men inte helt igenom.
3. Mosa fetaosten med olivolja och timjan i en skål. Fyll fickan på laxfilén med fetaost.
4. Ta pannan ur mikron, se upp, den är varm. Lägg upp potatis och lök på ett fat. Strö på flingsalt.
5. Lägg laxen i krisppannan och kör på krispläge 2 1/2 min. Servera genast med potatis och lök.

Fler recept med: Övrigt