Färskpotatissallad med senapssås

Recept på ljummen färskpotatissallad med senapssås.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 kg färskpotatis
  • 2 l vatten - + 2 msk salt
  • 2 msk honung
  • 3 lökar - färska, el 1 liten gul lök
  • 0,75 dill - hackad
  • 0,5 dl gräslök - hackad
  • 1 dl senapssås - gravlaxsås

Gör så här

  1.  Skrubba och koka potatisen i saltat vatten med honung och dillstjälkar.

  2. Finhacka lök, dill och gräslök.

  3. Blanda potatisen varm med senapsås, lök, dill och gräslök.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!