Färskpotatissallad med färsklök, kapris, citron och spenat  

Färskpotatissallad med färsklök, kapris, citron och spenat passar fint på buffébordet. Finns inte färsklök kan du ersätta med samma mängd salladslök.  
Mattias Larsson
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 1 kg färskpotatis - kokt
  • 300 g lök - färsk
  • 100 g bladspenat
  • 1 dl kapris
  • 0,5 dl citron - pressad
  • 0,5 dl olivolja

Gör så här

  1. Skiva potatisen. Ansa och strimla löken. Blanda samtliga ingredienser och låt gärna potatissalladen stå och dra ca 1 timme före servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!