Färskpotatissallad

Till grillmiddagen är det praktiskt och gott att servera färskpotatisen i form av en sallad.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 800 g färskpotatis - (skrubbad)
  • 3 dillstjälkar

Dressing

  • 1 msk dijonsenap
  • 6 msk olivolja
  • 1 rödlök - fint strimlad
  • 3 msk kapris
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Koka potatisen med dill.

  2. Bland senap, olja, lök, kapris, salt och peppar.

  3. Slå av vattnet, ånga av potatisen, dela och lägg dem varma i dressingen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!