Färskpotatis med vispad creme fraiche och kalixlöjrom

Låt ev löjrommen rinna av i en sil, för fastare konsistens.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 16 färskpotatisar - små, kokta
  • 1 dl crème fraiche
  • 100 g kalixlöjrom
  • 2 msk gräslök - hackad

Garnering

  • dillkvistar

Gör så här

  1. Halvera potatisen och skär eventuellt av en liten platta i botten så att de kan stå stadigt.

  2. Vispa creme fraichen fast med elvisp. Spritsa en liten klick creme fraiche på potatisen och toppa med löjrom.

  3. Strö över gräslök och garnera med dillkvistar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!