Färskpotatis med körveldipp

Serveringstips: Klicka ut dippen i små klickar på ett fat och placera en potatis ovanpå varje klick. Garnera med dillkvistar
Allt om Mat

Ingredienser

  • 24 färskpotatisar - små

Körveldipp

  • 2 äggulor
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk citron - pressad
  • 1 dl körvel - hackad
  • 1 krm salt
  • 1 dl rapsolja

Gör så här

  1. Skrubba och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och låt potatisen ånga av.

  2. Mixa äggulor, senap, citronsaft, körvel och salt. Häll i oljan droppvis och mixa till en slät dipp. Servera ­dippen till den nykokta potatisen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!