Färskostfyllda tomater med skinka och pepparrot 00000(0) Recept på färskostfyllda tomater med skinka och pepparrot. Skriv ut För 4 personer Ingredienser 10-12 tomater, stora 1 burk färskost, pepparrotssmak 400 g rökt skinka Färskostfyllda tomater med skinka och pepparrot – gör så här: Värm ugnen till 175 grader. Lägg tomaterna i en smord ugnsfast form. Strimla skinkan och blanda den med färskosten i en skål. Skär ett kryss i varje tomat. Fyll varje tomat med ost- och skinkröran. Grädda i ugn 15 minuter eller tills osten och tomaterna har fått fin färg. Fler recept med: Fläskkött, Grönsaker, Huvudrätter - varmrätter, Övrigt Lamm Zucchini fylld med lammkorv och fetaost 25 minuter + 20 minuter i ugn Veganskt Matvetesallad med kryddstekta kikärter, syrad lök och vitlöksdressing 25 minuter + 15 minuter syrning Näringsberäknat Gratinerad gnocchi med grönkål och skinka 10 minuter + 20 minuter i ugn Veganskt Bulgur med broccoli, röd curry, syrad gurka och ”falsk guacamole” 30 minuter + 15 minuter marinering