Färska räkor med pepparrotsdipp  

Färska räkor är en underskattad och superenkel förrätt tillsammans med bröd och en god dipp. Det går snabbt att röra ihop en dipp med extra mycket pepparrotssmak.  
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 500 g räkor
  • 0,5 dl syrad grädde
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk pepparrot - finriven
  • 1 msk wasabipasta
  • 1 krm salt
  • 1 tsk gräslök - klippt
  • 0,5 påse bruschetta - eller crostini (à 175 g)

Gör så här

  1. Blanda syrad grädde med majonnäs, pepparrot och wasabi. Krydda med salt. Strö över gräslök.

  2. Servera på bruschetta med färska räkor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!