Fänkålssill med ingefära

Ge sillen en extra fräsch touch – lägg in med fänkål och ingefära.
Allt om Mat

Inläggning

  • 1 pkt sill - Abbas sill på fem minuter
  • 1 cm ingefära - färsk, riven
  • 1 st lime - saft och skal från den
  • 1 st fänkål - liten
  • 2 - 3 kvistar dill - färsk
  • 2 krm sichuanpeppar

Gör så här

  1. Skär sillen i bitar.

  2. Ta av de yttersta grova bladen på fänkålen.

  3. Skär därefter fänkålen i tunna skivor.

  4. Lägg sillbitarna och fänkålsskivorna i en skål och pressa över limesaften. Vänd runt med rivet limeskal och riven ingefära, häll över lagen från förpackningen, låt stå!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!