Fänkålssallad

Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g fänkål
  • 1 bladsallad - i kruka
  • 0,25 grön gurka
  • 1 msk pistaschnötter - grovt hackade
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk citronsaft - färskpressad
  • 2 krm gourmetsalt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Ansa och skär fänkålen i tunna skivor. Skölj och riv salladen i mindre bitar. Skölj och skär gurkan i stavar. Lägg upp salladen på ett fat, strö pistaschnötter över. Häll olivolja och pressa citron över salladen. Krydda med gourmetsalt och svartpeppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!