Fågelbon till påsk

Recept på påskgodis i form av små, knapriga fågelbon fyllda med godisägg. Fågelbon av choklad som fylls med små påskägg är perfekt påskgodis!
Foto: Malin Hoelstad

Fågelbo med ägg

  • 100 g mjölkchoklad
  • 2,5 dl All Bran plus
  • 30 godisägg - små, t ex Jelly Belly

Gör så här

  1. Bryt chokladen i bitar och smält i mikron eller över vattenbad.Vänd ner All Bran försiktigt så att pinnarna inte går sönder.

  2. Lägg chokladblandningen i små muffinsformar och forma en liten grop i mitten . Lägg i några godisägg och ställ svalt för att stelna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!