Exotisk frukt med grillade marshmallows

Välj dina favoritfrukter. Marshmallowsen blir härligt krämiga och söta till frukten.
Petra Lindstrand
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 1 papaya
  • 2 kiwi
  • 1 ask physalis
  • 1 passionsfrukt
  • 4 satsumas - små
  • 8 marshmallows - –12
  • 0,5 l kokosglass - eller vaniljglass

Gör så här

  1. Skala, kärna ur och skär papayan i klyftor. Skala kiwin och skär i klyftor. Ta bort skalet från physalisen.

  2. Gröp ur passionsfrukten och ringla kärnorna över frukten. Lägg en satsumas bredvid.

  3. Halvera marshmallowsen och fördela runt om. Bränn av dem med en gasolbrännare. Servera med glass.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!