Evergreen

Vårgrön drink, ett måste till buffématen. Örtkaraktären anas och passar ypperligt till italiensk mat eller kryddstarka rätter från de asiatiska köken.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1,25 dl pärondryck - väl kyld, gärna Kiviks
  • 3 salviablad
  • 0,5 lime
  • 0,5 tsk ingefära - färsk, hackad
  • 0,25 dl mineralvatten

Gör så här

  1. Kör kall pärondryck, salvia, pressad lime och ingefära ordentligt i mixern. Drycken ska bli ljusgrön.

  2. Sila upp i glas och toppa med mineralvatten vid servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!