Enkla passionsbakelser

Enkla passionsbakelser görs snabbt av färdig deg och curd. Passionsfruktscurden kan varieras med citroncurd.
Lena Söderström
Foto: Eva Hildén

Ingredienser

  • 1 pajdeg - kyld (230 g)
  • 2,5 dl passionsfruktscurd - från burk (Thursday Cottage)

Garnering

  • röda vinbär

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Klä 6 små pajformar, 4-5 cm i diameter, med degen, så att den täcker och även räcker lite över kanten, överbliven deg kan frysas in. Ställ i kylen ca 15 min.

  2. Grädda mitt i ugnen ca 15 min. Låt kallna. Skär bort överflödig deg.

  3. Fyll formarna med passionsfruktscurd. Garnera med bär.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!