I annonssamarbete med SANTA MARIA

00000

Det finns alltid något att fira - med en smarrig tårta! Så här fixar du en tårta med kokosmjölk på nolltid.

För 8 portioner

Ingredienser

2 burkar Santa Maria Coconutmilk organic

1 dl lemon curd
2 färdiga marängbottnar
1 dl blåbär
1 dl hallon
½ l jordgubbar

Marängtårta med kokosgrädde och lemoncurd – gör så här:

  1. Vispa Santa Maria Coconutmilk organic
 med elvisp tills den tjocknar.
  2. Tillsätt lemoncurd och vispa ihop till en luftig creme.
  3. Fördela grädden mellan marängbottnarna och ovanpå.
  4. Garnera med mycket färska bär.

Liten varningsgrej!
Kokosmjölken behöver stå i kylen innan du kan vispa den. Ställ den kallt kvällen innan så är den perfekt att vispa upp dagen efter.

Fler recept med: Bakning, Santa Maria, Tårtor, Thailändskt