Endive med valnötsost och fikon

Endive med valnötsost och fikon är krispiga endiveblad med mjuk och nötig ost.
Liselotte Forslin
Goda endive med valnötsost och fikon.
Goda endive med valnötsost och fikon. Foto: Hans Logren

Ingredienser

  • 2 endiver - små
  • 40 g valnötskärnor
  • 200 g färskost - naturell
  • 1 tsk flingsalt
  • 2 fikon

Gör så här

  1. Ta loss bladen från endiverna.

  2. Finhacka valnötterna och rosta dem lätt i torr stekpanna, se till att det inte bränns. Låt svalna.

  3. Blanda färskosten med valnötter och salt och klicka ut på endivebladen. Skär fikonen i klyftor och lägg dem på osten.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!