Endivblad med st agur, vinägerkokt rödlök och valnötter

Hittar du inte saint agur-ost kan den ersättas med annan blåmögelost.
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 1 endive
  • 1 rödlök - liten
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 msk strösocker
  • 1 krm salt
  • 100 g saint agur-ost
  • 25 g valnötter

Gör så här

  1. Skala och skiva löken. Lägg den i en kastrull och tillsätt vinäger, socker och salt. Låt sjuda ca 3 min och sedan svalna.

  2. Skär osten i bitar. Grovhacka nötterna.

  3. Lossa bladen från endiven och lägg dem på ett fat. Lägg osten i bladen och toppa med ljummen lök och valnötter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!