Enchiladas med kräftstjärtar och keso

Byt gärna ut kräftstjärtarna mot räkor. Smaksatt keso ger ytterligare smakkombinationer.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 100 g kräftstjärtar - i lag, eller skalade räkor
  • 250 g keso naturell
  • 2 msk hummerfond
  • 0,5 dl dill - hackad
  • 4 tortillabröd - små, mjuka
  • 0,75 dl tacosås
  • 2 msk ost - riven mager

Tillbehör

  • sallad
  • 2 tomater
  • 1 paprika

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Låt kräftstjärtarna rinna av.

  2. Blanda keso, hummerfond, kräftstjärtar eller räkor och dill.

  3. Fördela fyllningen på bröden och rulla ihop. Lägg dem på ett ugnssäkert fat.

  4. Bred på tacosås och strössla med osten. Gratinera ca 10 min.

  5. Servera med en sallad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!