30 minuter + 30 minuter i ugn
Éclairer med ost – gör så här:
- Sätt ugnen på 200°. Riv osten. Koka upp smör och vatten. Tillsätt mjölet och vispa slätt. Ta kastrullen åt sidan. Vispa i äggen, ett i taget, och rör kraftigt emellan. Blanda i ost och salt.
- Fyll smeten i en spritspåse med krusig tyll. Spritsa ut avlånga éclairer, ca 5 cm långa, på en plåt med bakplåtspapper.
- Grädda mitt i ugnen ca 30 min, öppna inte ugnsluckan under gräddningstiden. Låt éclairerna kallna på galler.
- Förväll flower sproutsen i lättsaltat vatten ca 3 min. Spola av med kallt vatten och låt rinna av.
- Halvera skinkskivorna och vik ihop dem. Klipp ett jack i éclairerna och lägg i en senapsklick. Peta in en skinkbit och flower sprouts i varje éclair strax före servering.