Dubbla mackor med ägg och soltorkade tomater

Till de här matiga äggmackorna serverar vi spenat- eller nässelsoppa. De passar också bra att ha med på picknick.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 5 soltorkade tomater - marinerade
  • 2 dl kesella
  • 0,5 dl gräslök - hackad
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 8 skivor vitt bröd - stora

Gör så här

  1. Lägg äggen i kallt vatten, koka upp och låt koka 6 min. Spola dem i kallt vatten. Skala och hacka äggen och finhacka tomaterna. Blanda hacket med kesella, gräslök, salt och peppar.

  2. Fördela äggblandningen mellan brödskivorna och dela dem på mitten. Servera tillsammans med soppan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!