Drink med hallon, likör och mousserande vin

Hallonbubbelbrus är en vackert röd drink. Har du ingen shaker så använd en burk med lock när du ska skaka drinkar.
Sophie Berlin
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 5 hallon - frysta
  • 0,5 dl isbitar - + 0,5 dl
  • 2 msk Bols raspberry - (hallonlikör)
  • 1 msk citron - pressad
  • 1 dl rosévin - torrt, mousserande

Gör så här

  1. Lägg de frysta hallonen och 1/2 dl isbitar i ett glas.

  2. Skaka likör och citronsaft med 1/2 dl is i en shaker. Häll över i glaset och fyll på med mousserande vin.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!