Crostini med två pålägg

Receptet ger 50 costini med grillad paprika och tapenade samt 50 stycken med vitlöksost och örter.
Eva Boström
Foto: Stewen Qigley

Ingredienser

  • 100 crostini

Pålägg 1

  • 200 g svart tapenade
  • 1 grillad paprika - gärna från burk

Pålägg 2

  • 200 g färskost - med vitlök och örter, Boursin eller Philadelphia
  • 1 kruka basilika - småbladig i kruka

Gör så här

  1. Klicka tapenade på hälften av crostinin. Skär paprikan i små bitar och lägg en bit på varje.

  2. Bred ost på resterande crostini och sätt i ett basilikablad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!