Crostini med räkor och mango chutney

Salt, sött och hett! Snittar med räkor - superpopulärt och går blixtsnabbt att göra.
Charlotte Jenkinson
Crostini med räkor och mango chutney
Crostini med räkor och mango chutney Foto: Jenny Grimsgård

Crostini med räkor och mango chutney

  • 0,5 baguette
  • 2 msk olivolja
  • 200 g räkor - skalade
  • 0,5 dl rostad paprika - hackad
  • 0,5 dl mango chutney - utan bitar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär  baguetten i ca 1/2 cm tjocka skivor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med olja. Rosta dem mitt i ugnen ca 8 min.

  2. Hacka hälften av räkorna. Finhacka paprikan. Blanda hackade och hela räkor, paprika och chutney. Ställ i kylen fram till servering.

  3. Skeda upp räkröra på bröd-snittarna strax före servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!