Crostini med getost och dadelkräm

Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 minibaguette
  • 1 msk olivolja
  • 2 dadlar - färska
  • 100 g getost - (chèvre)
  • 1 msk crema di balsamico - (Zeta)
  • timjan - färsk

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skär baguetten, lite på snedden, i fyra ca 2 cm tjocka skivor. Pensla ovansidorna med olivolja. Rosta brödet lätt i mitten av ugnen 5-7 min. Vänd brödskivorna med den oljade sidan ner innan fyllningen breds på.

  2. Hacka dadlarna. Blanda getost och dadlar till en kräm. Bred krämen på smörgåsarna. Värm i mitten av ugnen 5-7 min.

  3. Ringla balsamicosåsen över och garnera med färsk timjan. Servera genast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!