00000

Vad passar bättre än cowboymat ute i naturen? Med HP Taco Beans får grytan extra sting, men det går bra med en burk kidneybönor också. Smaka då gärna av med lite extra tacokrydda.

För 4 person(er)

Ingredienser

2 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
500 g nötfärs
400 g tomater, krossade, på burk
1 burk hp taco beans, eller kidneyböno
1 pkt tacokrydda
1 hönsbuljongtärning
1 dl vatten

Tillbehör:

, tortilla, gräddfil, sallad

Cowboypanna

1. Skala och grovhacka löken. Skala och pressa vitlöken. Förbered ev innan och lägg i plastpåse.
2. Hetta upp olivoljan i pannan. Tillsätt löken och fräs 2–3 min. Smula ner färsen och bryn under omrörning.
3. Tillsätt tomater, bönor, tacokrydda, buljongtärning och späd med ca 1 dl vatten.
4. Servera köttfärsen i tortilla med gräddfil och sallad.