44444

Med världens snabbaste tillbehör, het tomat- och bönsalsa, är rätten klar på mindre än 10 minuter.

För 2 personer:

Ingredienser

300 g fiskfilé, (sej eller torsk)
2-3 tomater, gärna olika färg (150 g)
1 burk blandade bönor, (400 g)
0,5 dl tomatsalsa
2 krm salt
1 krm svartpeppar, nymald
1 dl couscous, finkornig
1 msk smör
0,5 dl koriander, eller bladpersilja, hackad

10 minuter

Couscouspanerad fisk med tomat och bönsalsa – gör så här:

  1. Skär tomaterna i bitar. Skölj bönorna och rör ihop dem med salsa och tomater. Värm 2-3 min i mikro.
  2. Skölj fiskfiléerna och krydda dem med salt och peppar. Vänd  dem i couscous. Stek filéerna i smör 2-3 min på varje sida. Lägg ett lock över den sista minuten för att couscousen ska fuktas av ångan.
  3. Servera med bönsalsa och garnera med hackad koriander.