Coleslaw med valnötter

Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 dl vitkål
  • 4 dl morot - riven
  • 1 rödlök - hackad
  • 3 msk majonnäs
  • 3 tsk dijonsenap
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl valnötter
  • salt
  • svartpeppar - grovmalen

Gör så här

  1. Riv morötterna, finstrimla vitkålen och hacka löken och valnötterna.

  2. Blanda dijonsenapen, majonnäsen och crème fraichen separat till en röra. Smaka av med salt och peppar.

  3. Blanda grönsakerna med röran och strö valnötterna över.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!