Citronsill med stjärnanis

En spännande kryddig sill som får smak av stjärnanis, kryddpeppar och citron.
Allt om Mat

Inläggning

  • 1 pkt 5-minuterssill - Abba
  • 1 rödlök
  • 1 gul lök
  • 1 bunt dill
  • 10 kryddpepparkorn - grovt krossade
  • 1 stjärnanis
  • 1 tsk senapskorn
  • 1 citron

Gör så här

  1. Skär sillfiléerna i sneda bitar.

  2. Skölj och skiva citronen.

  3. Varva sill, citron och dill i en burk.

  4. Häll på lagen från förpackningen. Låt den stå kallt några timmar eller gärna över natten.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!