Ciabatta med laxröra

Recept på ciabatta med laxröra. De vackert röda granatäppelkärnorna friskar upp laxröran.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 ciabatta - gärna med oliv eller soltorkad tomat
  • 400 g lax - varmrökt
  • 1 äpple
  • 1 salladslök
  • 1 dl crème fraiche
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 8 salladsblad
  • 4 rädisor
  • 0,5 granatäpple
  • gräslöksstrån

Gör så här

  1. Ta bort skinnet från laxen och mosa den i en skål. Skala, kärna ur och tärna äpplet smått. Strimla salladslöken. Blanda laxen med äpple, salladslök och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.

  2. Dela bröden. Lägg på salladsblad och skeda på laxröran.

  3. Skiva rädisorna. Peta ut granatäppelkärnorna. Garnera smörgåsarna med rädisor, granatäppelkärnor och gräslöksstrån.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!