Kladdkaka utan mjölk (glutenfri)

Riktigt rik och kladdig kladdkaka utan mjöl - den bästa chokladtårtan. Perfekt för dig som äter glutenfritt.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 dl kaffe - starkt
  • 250 g smör
  • 250 g mörk choklad - mörk
  • 2 dl socker
  • 4 ägg

Gör så här

  1. Värm ugnen till 175°, kläm fast ett bakpapper i form med löstagbar kant.

  2. Värm och smält på svag värme kaffe, smör och choklad i en gryta. Dra grytan av värmen och rör omväxlande i ägg och socker till allt blandas.

  3. Häll ner smeten i formen och grädda mitt i ugnen 50-60 minuter.

  4. Kyl kladdkakan före servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!