Chokladshake Noisette

Med en gnutta salt träder de goda aromerna i shaken fram bättre.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 dl hasselnötter
  • 3 dl mjölk
  • 2 chokladglass - paket (à 500 ml)
  • 2 msk hasselnötskräm
  • 1 krm salt

Garnering

  • chokladsås - färdig

Gör så här

  1. Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna. Hacka dem grovt.

  2. Mixa mjölk, glass, hasselnötskräm och salt i en mixer. Häll upp i 4 glas.

  3. Ringla chokladsåsen och strössla hasselnötterna över shaken. Servera genast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!