Chokladfondue med fudge

Chokladfudgefondue med marshmallows och jordgubbar. Har du ingen chokladfontän går det lika bra med fonduegryta. Det är viktigt att chokladfudgen hålls varm. Blir det chokladfondue över kan den ställas i kylen för att stelna. Ät som godis!
Allt om Mat

Chokladfondue

  • 400 g choklad - mörk
  • 1 burk mjölk - kondenserad (397 g)
  • 1 l jordgubbar
  • 16 marshmallows - stora
  • 0,5 dl mjölk

Gör så här

  1. Bryt chokladen i mindre bitar och smält den tillsammans med den kondenserade mjölken. Späd med den vanliga mjölken under omrörning.

  2. Ansa jordgubbarna och trä upp dem och marshmallows på grillspett.

  3. Doppa jordgubbar och marshmallows i chokladfonduen. *Chokladfontän finns i välsorterade köksbutiker.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!