Chokladfondant utan mjöl

Recept på chokladfondant med kraftig chokladsmak och krispig pistaschmandel.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g choklad - mörk, i bitar
  • 50 g smör - osaltat
  • 4 msk vispgrädde
  • 2 msk kakao
  • 2 msk florsocker
  • 0,5 dl pistaschmandlar - grovt hackade

Gör så här

  1. Smält ihop alla ingredienser i en bunke över vattenbad.

  2. Klä en 15 x 20 cm form med plastfolie och häll i smeten. Låt stelna i kyl.

  3. Skär upp 50 bitar. Det går lätt om kniven först värmts i hett vatten.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!