Choc chip cookies - utan gluten

Samma goda grunddeg som 
till mandelkakorna (se nedan), men med smak av kakao och hackad mörk choklad.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2,5 dl sötmandel - (175 g)
  • 150 g smör - rumsvarmt
  • 2 dl potatismjöl - (150 g)
  • 2 msk kakao - att sikta över
  • 100 g mörk choklad - (70 %)
  • 1 ägg

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.

  2. Förbered degen med ovanstående  och baka ihop allt. Tillsätt hackad choklad och kakao 

    i stället för hackad mandel.

  3. Klicka ut kakor av degen med hjälp av 2 skedar på bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen 12-15 min. Låt svalna på plåten.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!