Cheddarsandwich

Cheddarsandwich är enkla att göra. Oströran kan göras dagen före servering.
Lena Söderström
Foto: Eva Hildén

Ingredienser

  • 150 g cheddarost
  • 3 msk majonnäs
  • 50 g smör - rumsvarmt
  • 6 skivor formbröd

Gör så här

  1. Finhacka eller grovriv osten och blanda den med majonnäs.

  2. Bred smöret på brödskivorna. Fördela oströran på hälften av brödskivorna. Lägg ihop med resten av brödskivorna.

  3. Skär bort kanterna och skär varje dubbelsmörgås i 2 sandwichar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!