Charkbricka - godaste fatet med charkuterier  

Köp charkprodukter som du själv gillar så kan det inte bli fel!
Petra Lindstrand
Sophie Berlin
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 200 g parmaskinka - i tunna ­skivor
  • 200 g salami - olika i tunna skivor, t ex fänkåls­salami
  • 100 g bresaola - i tunna skivor

Gör så här

  1. Lägg upp det kallskurna på en ­träbricka.

  2. Servera gärna med stekt picklad lök (sötsyrlig lök passar bra till charkbrickan) och melonsallad. Underbart gott att äta till charkbrickan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!