Cashewnötsbollar

Recept på cashewnötsbollar. Bollarna går utmärkt att göra dagen före servering.
Recept på cashewnötsbollar.
Recept på cashewnötsbollar. Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 4 dl cashewnötter
  • 10 tomater - soltorkade, i olja
  • 2 paprikor - rostade
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 msk rapsolja
  • 4 dl ost - riven, lagrad
  • 2 krukor koriander

Garnering

  • koriander

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Mixa alla ingredienser i en matberedare.

  2. Klicka ut smeten med ett oljat matskedsmått på plåtar med bakplåtspapper. Torka mitt i ugnen ca 20 min. Garnera med koriander.

Recept av: Ulla Karlström

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!