Carne cruda

Recept på carne cruda. Här får köttet vara tillbehör i stället för att spela huvudrollen. Ställ fram det i sista stund!
Recept på carne cruda.
Recept på carne cruda. Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 300 g nötinnanlår - hängmörat, av god kvalitet
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Skär köttet i bitar. Mal det i en köttkvarn till färs eller hacka mycket fint med kniv.

  2. Lägg köttet i en skål. Ringla över olja och krydda med salt och peppar. Servera genast.

Recept av: Anna Stegs

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!